Monthly Archives: February 2008

MMU…

Salam..

Pagi ni aku kene gi melake..gi MMU..ade installation kt situ tp xtau mende yg nk di install kn..hah..ni aku nk cite something ni..semalam aku gi tgk movie..title cite tu,charlie’s apentah war..selame ni aku tgk movie tak penah tido walau camne boring cite tu,tp semalam aku tido..so bygkan betape boring sgt2 cite tu..pelakon dh gempak dh,tom hanks n julia robert tp ntah la..kalo aku dh tertido tu..hehehe…membe aku yg sorang lg pun tido gk..tinggal lagi 3 org je yg tak tido..adoi..rugi 9hinggit aku..memule plan nk tgk cite stepup2,dh smpai cineleisure,dieorg tuka cite plak..aku layankan je..tp tak terlayan..lentok gk last2..sape yg minat cite2 cam history ni,boleh la tgk..

aku nk tgk cite kungfu dunk!!!! adoi…movie tu dh tinggal sket dh show die..just ade pkul 5 je..ape jadah nk tgk movie pkul 5..aku balik keje pun pkul 5..journey to cineleisure from office aku 15minutes,parking lg,beli ticket lg,jln2 lg,dh 20 minutes..total 35 minutes..kalo movie tu 90 minutes,aku just boleh tgk 55minutes je..mende tgk movie camtu..kene beli dvd gk ni..tak kire..nk tgk gk..lagi cite ape yg best ek..hmm..owh..next movie aku nk tgk,shutter..best2..to cepet,”jom tgk shutter jom? tp xboleh tutup mate time tgk… hua hua hua….”

k la..nk tgk elaun dh masuk ke blum..tilll then..out..

Advertisements