Monthly Archives: March 2008

Relaxing time..

Salam..

Dh lame tak tulis blog ni..xde mase btul..byk keje for past few weeks ni..dgn function kt rumah Dato’ lg..memenatkan btul..but many things happened time tu..time tu aku anta sorg my fren kt klia..she’s going to Japan..right now die dh slamat smpai dh..but i didnt hear any word from her lg..maybe bile die free,die reply kut..semalam housemate ajak gi tgk cheerleading comp..katenye nk tgk girls..aku dgn membe lain on je la..maklum la,sume single..uban berkate,”je,ko rs bape ramai pompuan kt sini kate kite lelaki gatal?sbb tgk cheerleader..”aku jawab,”ntah,ramai la kut..slambe je la..tgk je pun..tak kaco dieorg..”Tapi aritu aku kene plak gi kacau girl ni..uban la..die ckp rugi kalo tak tegur..so,aku tegur je la..bkn utk aku pun..utk membe,ape salahnye..heheh…last2 xdpt..aku mmg xreti ngorat org..heheh..kantoi plak..tapi takpe..tu sume tak penting..

Arini aku dgn senior aku nk kene main2 or explore  software bluetooth ni..sbb nnt,on 21st april,aku kene gi UTP for 3 days..kene discuss dgn one of de lecturer kt sane bout nk bg training kt lecturer UTM..ish..tak penah2 aku kt U gi discuss dgn lecturer..time keje ni plak kene discuss dgn lecturer..hehhee..

Dis weekend,family aku dtg tgk aku..tak sabar nk jumpe dieorg..hmm..owh..sesape yg kenal boo,kucing aku or merangkap adik aku,die dh takde dh kt dunie ni..sape ntah langgar die..frust tu mmg frust tapi nk buat camne..one day,kite pun camtu gk kn..

k la..ade keje..tata..out..