Monthly Archives: April 2008

Sniff sniff…

Salam..

Today aku agak flu..Maybe sbb last nigh aku lame dlm kete persona yg aircond nye walaupun baru set kt satu dh sejuk mcm peti ais..Arini aku lambat gi keje tapi nasib baik punch card tak merah..agak on time..Aku balik ipoh weekend ni coz bro aku kawin..meriah gk wedding tu lagi2 dgn ade nye idham n nina jurin..mmg glam la time tu..semalam aku tgk cite congkak dgn my mum n sis..agak best gk cite tu..byk scene terkejut..takut tu xde la..just terkejut je..so sesape yg belum tgk cite tu,boleh la gi tgk..tak rugi pun..best je aku tgk..

Aku tinggal lg sebulan nk abis practical..tapi report n presentation slide tak buat lg..xde feel lg nk buat..maybe next week aku buat kut..heh..last week merupakan week yg sgt busy bg aku..aku kene join up with lecturer from UTP,giving training to UTM’s lecturers on bluetooth training..byk yg aku kene blaja from lecturer UTP tu..i found out dat,its really hard to give training to other..hard to make them enjoy our talk..maybe one day i can build up┬ádat skill..

hmm..right now staff2 STP tgh meeting dlm Te-LAB..aku kt luar ni xde buat ape2,so online je la..hehe..k la..nk rest..semalam tido lewat..out..