A7X……!!!!

Salam…

Semalam was a GREAT day utk aku sbb bertahun2 aku tunggu, last2 datang jugak dieorg nih kt Malaysia.. Overall performance mmg terbaik.. Xrugi duit aku beli ticket.. Nape aku ckp xrugi? Sbb lagu2 yg dieorg perform sumenye lagu2 yg aku minat and hope dpt tgk dieorg main live depan mate aku..

Semalam dieorg main lagu2 from 2nd album to latest nye album.. cam biase, name pun nightmare nye tour, so opening song die mesti la “Nightmare”.. Then, start lagu2 cam beast and the harlot, bat country, a little piece of heaven, so far away and byk lagi.. Tapi yg aku tunggu2 and klua gk lagu tu ialah “Second Heartbeat”.. Fuhh… Mmg terbaik.. Dieorg siap ckp lg, “Baru main 2 lagu, dah rase cam nk jumpe korang lg pasni”. Tp dlm english la.. Xdo dio ckp bahase melayu ha.. Heh.. Excited gile aku tgk guitarist idola aku perform, aku hope die baling guitar die ke crowd, boleh aku sambut n bawak balik buat frame guitar tu. Tp xde pun die baling guitar tu, die just baling pick guitar..

Vocal – M. Shadows

Lead Guitar – Synyster Gates

 

Rhythm Guitar – Zacky Vengeance

Bass – Johnny Christ

Drummer yg lame baru je mati.. Sadis2.. Tp nasib ade drummer baru yg x kurang hebatnye..

Drummer – The Rev (R.I.P.)

         Drummer – Arin Ilejay (Session and Tour)

So, post kali ni aku share dgn korang lagu “Second Heartbeat” Live @ LBC..

K, tu je.. Salam..

Advertisements

Posted on April 30, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: